INSCHRIJVINGEN VOORLOPIG GESTOPT. BLIJF ONS VOLGEN VOOR NIEUWE DATA

STAD BERINGEN START 2 Mountainbike KIDS

Samen organiseren we een Start 2 Mountainbike voor nieuwelingen van 6 tem 12 jaar.

We willen onze kinderen motiveren om het mountainbiken te ontdekken! Uit ervaring weten we dat mountainbiken een enorme positieve boost geeft op het geluk en zelfvertrouwen van de kinderen. Mentale weerbaarheid is belangrijk als ook het verbeteren van hun fysieke conditie en innerlijke balans.                                                      Daarom nodigen wij jullie heel graag uit om samen met jullie kind op mountainbike-avontuur te gaan.

Beringen is een echte mountainbike-stad. We gaan kei leuke tochten maken door de vele Beringse bossen en brengen geregeld een bezoekje aan ons uniek mountainbikepark. Ook heerst er een fantastische sfeer in Supernova Cycling Academy, zowel tussen de bikers als de trainers.

Blader maar eens even door deze site, dan kan je al een glimp opvangen van onze sportactiviteiten.

meetingpoint

Oude kantine Mijnstadion Beringen, Stadionlaan 1 3582 Beringen

Stipt op tijd zijn aub.

benodigdheden

  • eigen mountainbike 
  • sportieve kledij 
  • fietshelm en reservebandje
  • drinkfles/bidon op de fiets 
  • eventueel een koekje of reep voor onderweg

We nemen geen rugzak mee onderweg.

fiets

Het maakt niet uit met welke mountainbike je fietst. Wat wel belangrijk is, is dat je fiets in orde is! Ga op tijd naar de fietsenmaker om je mountainbike goed te laten nakijken! 

corona regels

We volgen heel strikt de Coronaregels op. We creëren een veilig sportevenement. We vragen dus aan iedereen om hieraan correct mee te werken. Een mondmasker is niet verplicht tijdens het sporten. Ouders zijn wel verplicht om een mondmasker te dragen.

contact

Heb je nog vragen, stel ze me gerust via dit contactformulier.

Of bel ons even op: 0476/062632.